Domača stran

Izleti

Galerija rož

Mizarstvo

Zaplana

Novosti

 Pošlji povezavo

 Tiskalniku prijazen

Slavnik in Grmada

Razgled z vrha Slavnika

Vsebina

Bližnji izleti

Najnovejši opisi

Ostali izleti

Na vrhu Slavnika vas v lepem vremenu čaka čudovit razgled – lepo se vidi Trnovski gozd z Nanosom, v zelo lepem vremenu pa celo slovenske Alpe. Pred Tumovo kočo boste uživali v pogledu na okoliška hribovja in slovensko Istro, z bližnje Grmade pa boste imeli še lepši pogled na Slovensko primorje (ki ga s Slavnika zakriva prav Grmada)


Pogled proti Trnovskemu gozdu in Nanosu, na desni strani Vremščica

Pogled s Slavnika proti vzhodu

Komentarji

Ocena izleta: (Leon Jagodic, 4. 5. 2010)

izjemno zanimiv izlet, na katerega smo se podali v nedeljo. Je pa pot preko Malih Vrat precej zaraščena, zato je potrebno na odcepih kar paziti. Ampak markacije so pa celo pot vidne, tako da lahko brez skrbi hodimo. Več na: http://toinono.blog.siol.net/2010/05/04/prvomajski-slavnik/


Komentar (Damir Arh, 14. 4. 2010)

Slavnik je res prijetno obiskati v vsakem letnem času. Na krožno pot v obratni smeri in z izhodiščem v Podgorju smo se odpravili na velikonočno nedeljo. Več o naših vtisih pa na http://potepanja-v-naravi.blogspot.com/2010/04/slavnik.html.


Komentar (Mojca Luštrek, 14. 2. 2010)

K zadnjemu odstavku: "dobrih sto metrov" je malo premalo - zaradi tega sva zavila s ceste pod prvim kablom, že pod cestnim klancem. Pravi je drugi kabel, ko se cesta že vzpne (http://pohribih.blogspot.com/search?q=tavanje+okoli+slavnika).

Vsi komentarji 


©Ivan Pepelnjak, 2002-2007

Bi radi, da vas obveščamo o novostih na naših straneh? Vpišite se v knjigo gostov.

Če želite, nam lahko pošljete sporočilo.